Anjali is van Goa (juist boven Kerala) en heeft haar Ayurvedische studies daar gedaan. Ook heeft ze voor schoonheidsspecialiste gestudeerd in België. Ze spreekt Engels, Hindi en Nederlands.

SHIROABHYANGA

Hoofd Massage

Je hoofd wordt gemasseerd met een warme kruidenolie. Deze massage is een Indische familie favoriet en wordt wekelijks gedaan bij de vrouwen in mijn familie. Het helpt om je haar te doen groeien, te voeden en te revitaliseren vanaf de wortel. Hoofd massage vermindert stress, slaapstoornissen en bevordert een heldere en bewuste staat van de geest. (Duur: 15 of 30 min.)

PADAABHYANGA

Voet & Been Massage

Je benen worden gemasseerd met warme kruidenolie. Dit doet spanning en stress uit je voeten en benen verdwijnen, het stimuleert je bloedsomloop en de doorbloeding en creëert een totaal licht en ontspannen gevoel. (Duur: 30 of 60 min.)

ABHYANGA

Full Body Massage

Je hele lichaam wordt gemasseerd met warme kruidenolie. Traditioneel gebeurt dit een keer per week om de gewrichten te smeren en je huid en spieren te voeden. Het helpt om je lichaam te ontgiften en houd het jong. Deze massage kan gevolgd worden door een 10-15 minuten stoombad om de olie goed te doen opnemen door je lichaam voor een maximaal effect. (Duur: 60 min. zonder stoom of 70 min. met stoom)

SHIRODHARA

Olie Drup Hoofd Massage

Deze behandeling wordt vaak gedaan in India om stress, haaruitval, slapeloosheid, migraine / hoofdpijn te verminderen. Het begieten van een continue stroom van warme kruidenolie op het voorhoofd (op het derde oog ofwel ajna chakra) met behulp van een speciale pot helpt met concentratie door de chakra’s weer in balans te brengen.
Ervoor en erna krijg je een lichte hoofd massage.
Dit wordt allemaal gedaan al liggend op de dhroni massage tafel.
(Duur: Duur: 60 min. Om effectief te zijn worden 3 à 4 behandelingen aangeraden)