AROMA FUSION VAN YON-KA

Een Fyto-Aromatische Reis
Een Lichaamsverzorging op Maat

Het is in de geest van 100% natuurlijkheid dat Yon-Ka een nieuwe collectie voor het lichaam heeft bedacht,
waarbij etherische oliën al hun eigenschappen reveleren en het beste van zichzelf geven.

3 Peelingbeurten 

  • Gommage douceur: een zachte peeling die de huid exfolieert zonder ze te irriteren. Combineert het exfoliërend vermogen  van bamboepoeder en abrikozenpitten met het hydraterend vermogen van plantaardige glycerine en mangoboter, verwijdert dode huidcellen en laat een zachte sluier achter.

  • Gommage gourmand: peeling met 2 suikers, rijk aan plantaardige zonnebloem- en sesamolie. Exfolieert, strijkt glad en onthult de schittering van de huid.

  • Gommage marin: intense peeling met zeezout en algen. Bevrijdt de huid van onzuiverheden en dode cellen, voor een mooiere en zachtere huid.

3 peeling beurten

4 Massagebeurten

aroma-luxe

Aroma-luxe:

100%natuurlijke Yon-Ka massage, mix van relaxerende, drainerende en tonifiërende technieken voor een groot moment van ontspanning, synoniem met herbronning.

Aroma-sculptant: 

tonifiërende massage met bamboestokken voor een ultieme ontspanning. De bamboestokken modelleren de benen en volgen de contouren. De druk is tegelijk vibrerend en zacht om een gevoel van lichtheid te geven dat op de benen bijzonder doeltreffend is.

aroma-sculptant
aroma-relax

Aroma-relax: 

verkwikkende massage met warme vulkanische stenen, die zorgt voor een grondige relaxatie en een gevoel van intens welzijn. Op de rug verwarmen de vulkanische stenen de spieren en activeren de microcirculatie, om spierspanningen weg te nemen en de geest af te leiden.

Aroma-energy: 

evenwichtherstellende acupressuurmassage van handen en voeten. Door de aanhoudende druk met de vingertoppen op bepaalde punten van de handen en voeten worden energieblokkades opgeheven, kunt u ontstressen en zich ontspannen. Dankzij deze herwonnen energie kunt u het dagelijks leven weer aan.

4 Escapades,  Peeling + Massage

Yon-Ka heeft 4 inwijdingsreizen bedacht in het hart van de franse en overzeese gebieden, momenten van geurontdekkingen maar vooral momenten van pure en zuivere ontspanning. (Natuurlijk kunnen peelings en massagetechnieken onderling gemend worden)

Escapade Provençale – detox – lavendel en helichrysum

Het evenwichtherstellend en kalmerend effect van de iconische etherische oliën van de Provence: lavendel en helichrysum. Een zachte peeling en een relaxerende en detoxifiërende massage voor een harmoniserende schoonheidsreis.

Balade en Forêt silhouette – ceder en cipres

De oxygenerende en herbronnende parenthese met etherische oliën van ceder en cipres geïnspireerd op de Franse bossen. Een dynamiserende excursie met een intense zoutpeeling gevolgd door een sculpturerende massage met bamboestokken op de benen om lichtheid en welzijn te herwinnen.

Délice de Corse – vitalité – mandarijn en zoete sinaasappel

De fruitige wereld van het île de Beauté met zijn revitaliserende noten van mandarijn en zoete sinaasappel. Een gulzige suikerpeeling en een evenwichtherstellende massage maken de zintuigen wakker, verminderen de stress, bestrijden vermoeidheid van lichaam en geest om terug energie te krijgen.

Voyage en Polynésie – relax – tiarébloem en jasmijn

De vlucht naar een aards paradijs en de warme en fleurige noten van de tiarébloem en jasmijn. Een gulzige exfoliatie met 2 suikers en een ontspannende massage met warme vulkanische stenen ontspannen het lichaam en de geest voor een totale loslating, synoniem met « er even tussenuit zijn ».

4 escapades