LOGO YON-KA

“De essentie van de natuur – Gericht op resultaat”

De wereld van de Yon-Ka verzorgingen betreden is een unieke ervaring,
een reis naar een geurenuniversum waar ieder aroma een bron van harmonie vormt.

Tot in de puntjes uitgewerkte behandelingsprotocollen, exclusieve methoden, zorgvuldig gedoseerde plantenextracten en etherische oliën, vakmanschap van bekwame professionals, 60 jaar kennis en ervaring, Yon-Ka biedt het u allemaal, aan de hand van een ruim assortiment holistische behandelingen op maat die onmiddelijk zichtbare resultaten opleveren.

www.yonka.com

NETTOYANT PROFOND

Soin Pureté

Duur: circa 60 minuten.

diepreinigende, evenwichtherstellende behandelingHelpt de talgafscheiding te regelen, de huid te zuiveren en de teint te verhelderen. Regelmatig te volgen om het evenwicht van de huid te herstellen en onzuiverheden te voorkomen.

soin pureté-crop

Grand Classique

grand-classique-crop

Duur: circa 75 minuten.

Diepreinigende, verzorgende en ontspannende behandeling.Eén van de uitgebreidste en meest complete verzorging om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Le Grand Classique is een basisverzorging die 1keer per maand wordt aanbevolen om de huid gezond en vitaal te houden.

HYDRATATION INTENSE

Hydralessence Visage

Duur: circa 60 minuten.

Intensief hydraterende behandeling.Deze ultrawerkzame behandeling helpt de balans, de soepelheid en de zachtheid van de huid snel te herstellen. Kies voor Hydralessence van zodra de 1ste tekenen van ongemak en uitdroging optreden, ongeacht het seizoen.

HYDRALESSENCE-VISAGE (BD)-crop

ANTI-ÂGE

Vital Défense

Duur: circa 60 minuten.

Vervuilingwerende, antioxidatieve en preventieve behandeling tegen veroudering.Deze behandeling om veroudering door agressies van buitenaf tegen te gaan is bestemd voor de futloze huid, vale teint, rokershuid en de huid die dagelijks vervuild wordt door stadslucht. Resultaat: een fris ademende huid!

vital defense-crop

Optimizer

Duur: circa 75 minuten.

Verstevigende, huidspannende behandelingDeze liftende en herstructurerende anti-ageingbehandeling stimuleert de natuurlijke huidopbouw, waardoor rimpels worden gladgestreken, de huid steviger wordt en weer gaat stralen. Aanbevolen als onderhoudsbehandeling of als kuur van 4 beurten.

Excellence Code

Duur: circa 60 minuten.

Globale anti-verouderingHet is een uitzonderlijke verzorging van Yon-ka op het gebied van huidveroudering, massage en ontspanning.Voor alle rijpere huidtypes, als losse verzorging of als kuur van 4 verzorgingen.

excellence-code-crop

Time Resist

time resist-crop

Duur: circa 60 minuten.

Rimpelvullende en gladstrijkende behandeling.Anti-vermoeidheid behandeling die rimpelvorming vermindert. Voor alle vrouwen vanaf 45 jaar.

WELLNESS

Mahana

Duur: circa 60 minuten.

Een gezichtsverzorging met energetische en ontspannende massage van het hoofd, handen en voeten geïnspireerd door een Polynesisch ritueel.


Eclat Cocoon

Duur: circa 60 minuten.

Ontspannende en hydraterende behandeling met warme stenen.Deze rustgevende “cocoonbehandeling” voor het gelaat met subtiele geuren is pure verwennerij voor de gestreste, vochtarme en vale huid. Resultaat: uitgeruste en gladgestreken gelaatstrekken en een zachte, stralende huid.

ECLAT-COCOON-crop

Plaisir d’Arômes

Duur: circa 60 minuten.

Aromatisch beauty- en wellnessbehandeling.Uniek moment van ontspanning en onthaasting. In minder dan een uur is de vermoeidheid verdwenen en heeft U uitgeruste gelaatstrekken, een heldere teint en ziet U er stralend uit.

SOINS SPECIFIQUES

Soin anti-rougeurs

Duur: circa 60 minuten.

Huidkalmerende behandeling.Expertverzorging om rode vlekken aan te pakken. Resultaat: een gekalmeerde, verzachte en beschermde huid.

soin anti rougeur-crop

Eyes and Lits perfection

gezichtsmassage

Duur: circa 50 minuten.

Vanaf de eerste verzorging worden de oog- en lipcontouren duidelijk ziichtbaar gladder en minder vermoeid


YONKA VOOR MANNEN

Men Express

Duur: circa 40 minuten.

Flitsbehandeling om er stralend uit te zien.Vermoeidheiddrijvende, aromatische behandeling die ervoor zorgt dat U er weer stralend uitziet. Een aanrader voor mannen die het druk hebben en die van een korte behandeling houden.

MEN-express-crop

Le Purifiant

homme soin visage

Duur: circa 60 minuten.

Diepreinigende, verzorgende en ontspannende behandeling.De huidreinigingsbeurt voor heren bij uitstek, ongeacht hun huidtype of leeftijd een heuse “stralende-teint-booster” om naar behoefte te herhalen.