aroma massage

ONTSPANNING OF STIMULERING

Zweedse Massage

De Zweedse massage is één van de meest gebruikte massagevorm. Het is een intensieve relaxerende massage waarbij verschillende massagevormen worden gebruikt, zoals effleurages en petrissages. Bloedcirculatie en lymfesysteem worden gestimuleerd en gifstoffen worden afgevoerd. Een heerlijke ontspannende massage voor zowel lichaam als geest.

ZUIVEREND & VERZACHTEND

Oorkaarsentherapie

Hopi-oorkaarsen worden gemaakt van zuivere bijenwas, honingextract, traditionele Indiaanse kruiden zoals salie, johanneskruid, kamille en 100% natuurlijke etherische aroma-essences. De oorkaarsen werken lichaamszuiverend, druk- en pijnverzachtend, vooral in hoofd- en oorgebied. Ze geven een heerlijk gevoel van ontspanning.

oorkaarsentherapie
hot stone massage

DIEP ONTSPANNEND

Hot Stone Massage

De hot stone massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, maar het principe van de hot stone massage is al eeuwen oud! In Azië en India bestond de hot stone massage voordat men overging op de accupunctuur. De hot stone massage wordt gedaan met basalt stenen, die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. De hot stone massage heeft een diepe ontspannende werking. (Duur: circa 75 minuten.)

KALMEREND & RELAXEREND

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage

Ideale massage tegen het verminderen van mentale spanningen. Het heeft een gunstige invloed op de doorbloeding en elasticiteit van de huid waardoor het stressgevoel kan verminderd worden.
chinese hoofd nek massage
thaise voetmassage

VERLICHTENDE ENERGIE

Thaise Voetmassage

Effectieve voetmassage waarbij de massagetechnieken elkaar in een snel tempo opvolgen waardoor zwaarte in benen en voeten kan plaats maken voor een energiestroom door het hele lichaam.

HERSTELLEND & HARMONISEREND

Taïga oliekaarsmassage

  • Ontdek de verkwikkende massage met kostbare oliekaars, voor een top-tot-teenbehandeling en een compleet loslaatgevoel.

  • Als introductie wordt een lauw aromatisch kompres op de enkels en de voeten aangebracht in combinatie met een drukpuntmassage om de ontspanning te bevorderen. Dan volgt een lange ontspannende massage van het volledig lichaam met de Massageoliekaars in de evenwichtherstellende atmosfeer van de etherische oliën. Om de verzorging af te ronden en lichaam en geest te verkwikken, wordt u getrakteerd op een olfactorische ontwaking met rozemarijngeuren.

  • Een uitzonderlijke massage om te geven of om te krijgen.