aroma massage

ONTSPANNING OF STIMULERING

Aroma Luxemassage

Deze fantastisch ontspannende behandeling helpt u om de spanning uit het lichaam te verdrijven en uw weldadige innerlijke rust te hervinden. Gedurende een uur wordt u van top tot teen gemasseerd, al naar gelang uw behoefte aan ontspanning of stimulering, in een rustgevende atmosfeer van etherische oliën van lavendel, basilicum,… Een weldadige rustpauze, waarin u uw innerlijke rust hervindt. Voor herhaling vatbaar. (Duur: circa 60 minuten.)

ZUIVEREND & VERZACHTEND

Oorkaarsentherapie

Hopi-oorkaarsen worden gemaakt van zuivere bijenwas, honingextract, traditionele Indiaanse kruiden zoals salie, johanneskruid, kamille en 100% natuurlijke etherische aroma-essences. De oorkaarsen werken lichaamszuiverend, druk- en pijnverzachtend, vooral in hoofd- en oorgebied. Ze geven een heerlijk gevoel van ontspanning.

oorkaarsentherapie
hot stone massage

DIEP ONTSPANNEND

Hot Stone Massage

De hot stone massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, maar het principe van de hot stone massage is al eeuwen oud! In Azië en India bestond de hot stone massage voordat men overging op de accupunctuur. De hot stone massage wordt gedaan met basalt stenen, die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. De hot stone massage heeft een diepe ontspannende werking. (Duur: circa 75 minuten.)

KALMEREND & RELAXEREND

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage

Ideale massage tegen het verminderen van mentale spanningen. Het heeft een gunstige invloed op de doorbloeding en elasticiteit van de huid waardoor het stressgevoel kan verminderd worden.
chinese hoofd nek massage
thaise voetmassage

VERLICHTENDE ENERGIE

Thaise Voetmassage

Effectieve voetmassage waarbij de massagetechnieken elkaar in een snel tempo opvolgen waardoor zwaarte in benen en voeten kan plaats maken voor een energiestroom door het hele lichaam.

HERSTELLEND & HARMONISEREND

Voetreflexologie

  • Het is een drukpuntmassage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in je voet. Deze staan in verbinding met je organen en delen van je lichaam.

  • Het woord ‘reflexie’ staat voor ‘spiegel’: de voet weerspiegelt ons hele organisme.

  • Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en veilige methode om te ontspannen en je gezondheid te bevorderen.

  • Het werkt bovendien pijnverlichtend en preventief.

voetreflexologie